maandag 28 april 2008

2008 / 28 april Groeps - Ria Oomen

Europarlementariƫr Ria Oomen opent nieuwe expositie Galerie Pictura

Aijen gem. Bergen Lb, Ria Oomen, lid van het Europees Parlement voor het CDA,  zal op zaterdag 26 april om 16.00 uur de nieuwe groepstentoonstelling bij Galerie Pictura openen.

Twintig kunstenaars zullen dan hun realistische kunstwerken presenteren. Erik van de Beek, Albert Greving, Ger Stallenberg met stillevens in olieverf en Yvonne Hoek met haar bloemen in aquarel, Marinus Burgmeijer , Dick de Vries en Ron Meilof schilderen voornamelijk dieren in hun natuurlijke omgeving, Hans Deuss met zijn prachtige panoramische landschappen en Con van Velsen in miniatuur, Paul Wieggers en Gerrit de Vries presenteren hedendaagse landschappen in verstilde momenten, terwijl Helene Terlien dit met de mens doet. Annette Koek, Riet de Jong en Yvon van Wordragen uiten deze momenten in brons, terwijl bij Christiaan Schraven, Anke Birnie en Christien Dutoit de mens juist in beweging is. Rosalie Hammink en Hermien Buijtendijk hebben de mens weer in keramiek opgebouwd.

Al deze kunstenaars exposeren alleen in gerenommeerde galeries in binnen en buitenland.
Door de arbeidsintensiviteit om deze kunstwerken te maken zijn er maar weinig schilderijen of sculpturen te koop, dus een unieke kans om  deze hoog gekwalificeerde kunst te bewonderen en eventueel aan te schaffen. 

Deze expositie is te bezichtigen t/m 31 mei 2008.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten