zondag 30 januari 2011

2011 / 30 jan. Inge Satters

Luxury  van Inge Satters bij Galerie Pictura.
Zondag 30 januari 2011, Aijen gem Bergen Limburg, vanaf 14.00 uur een nieuwe expositie bij Galerie Pictura met Inge Satters-Coolen. Deze schilderes heeft zich laten beïnvloeden door de luxe van het nachtleven. Verrassende composities van mensen in een niet alledaagse omgeving. Vrolijk omdat mensen die uitgaan dat meestal doen om plezier te maken, dat laat ze dan ook duidelijk in haar werken zien. In een bijna fotografische schilderstijl.
Te zien tot en met 26 februari, dinsdag t/m zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur.

Inge Satters-Coolen werd in 1980 geboren in Weert en was als kind al veel aan het tekenen.
Ze ging al vroeg naar de vrije academie alwaar zij kennis maakte met diverse technieken en materialen. Zij ging naar de kunstacademie in Tilburg, maar kon haar draai daar niet vinden.
Haar verdere vorming is autodidact en toch ontwikkelde zij een goede techniek en stijl. Zij werd gevraagd om ook bekende mensen te portretteren. Daarna ging ze de mensen in een niet alledaagse omgeving plaatsen in een foto realistische stijl met veel oog voor detail.
In 2008 wist zij door te dringen tot de laatste ronde van de wedstrijd “Talenspalet”.
De kleuren, de expressie van de gezichten en de beweging die in haar werk zit, brengt je in een gevoel van “Nightlife”. Het maakt je vrolijk en het be├»nvloedt je stemming.
Een zeer getalenteerde kunstenares die we zeker blijven volgen!

Openingtijden: dinsdag t/m zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur.
Galerie Pictura, Aijenseweg 16b, 5854PT Aijen gem. Bergen L. Nederland.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten